В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 3 мая 2021 г.

Serrano & Rosemary Guacamole


Incredibly fluffy guacamole infused with crushed rosemary, garlic, and serrano

pepper! Just 10 minutes, 1 bowl, and 6 ingredients required for this plant-based side, appetizer, or sauce!

Serrano & Rosemary Guacamole

Ingredients

GUACAMOLE

  • 1 ½ Tbsp loosely chopped fresh rosemary (vibrant green // 1 sprig yields ~1 Tbsp)
  • 1/2 small serrano pepper (stem, seeds, and white part, the pith, removed)
  • 1 clove garlic, peeled
  • 2 large ripe avocados
  • 1 ½ tsp lime juice (plus more to taste)
  • 1/4-1/2 tsp sea salt (plus more to taste)

FOR SERVING optional

Instructions

  • To a molcajete or mortar and pestle, add the rosemary, serrano pepper, and garlic clove. At first, mash and pound the ingredients softly to break them down before slowly grinding in a circular motion to completely pulverise the mixture.
  • Note: If you don’t have a mortar and pestle or molcajete, simply mince the garlic, serrano pepper, and rosemary finely.
  • Next, add the ripe avocados and mash until fluffy and light, being sure to fully combine them with the garlic, serrano, and rosemary.
  • Lastly, add lime (start small and work your way up as to avoid overpowering the avocado flavor) and salt to taste. Taste and adjust flavor as needed, adding more lime juice for acidity or sea salt to taste.
  • Serve immediately with chips or tortillas of choice. This would also make an excellent sandwich spread or sauce for tacos and more. Store well sealed in the refrigerator for up to 24 hours (best when fresh). Not freezer friendly.

https://minimalistbaker.com/serrano-rosemary-guacamole/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий