В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 8 августа 2016 г.

Singapore Chili Prawns

The Singapore chili prawns were really quick and easy to make and they turned out great!
The sweet, hot and sour tomato sauce was so tasty and it went really well with the succulent prawns.

Singapore Chili Prawns

Speaking of hot and sour, these chili prawns have both hot and sour elements along with sweet elements. 
Servings4
ingredients
  • 1 tablespoon peanut oil
  • 1 pound shrimp (shelled and deveined)
  • 1 tablespoon garlic (chopped)
  • 1 tablespoon ginger (grated)
  • 1/4 cup shallots (chopped)
  • 2 birds eye chilis or cayenne or red jalapenos (sliced)
  • 1/2 cup water
  • 4 tablespoons tomato sauce
  • 3 tablespoons sweet chili sauce
  • 1/2 lime (juice)
  • 2 teaspoons palm sugar (grated or sugar)
  • 1 teaspoon corn starch
  • 1 egg (lightly beaten)
directions
  1. Heat the oil in a pan.
  2. Add the garlic, ginger, shallots, and chilies and saute until fragrant, about a minute.
  3. Add the shrimp and saute for a minute on both sides.
  4. Add the water, tomato sauce, sweet chili sauce, lime juice. sugar and corn starch and bring to a boil.
  5. Stir the egg into the pan and continue stirring until the egg is cooked.
http://www.closetcooking.com/2009/06/singapore-chili-prawns.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160117

Комментариев нет:

Отправить комментарий