В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 8 июля 2017 г.

Strawberry Basil Jam

This strawberry basil jam is perfect for breakfast on toast, bagels, muffins, etc. and it's just as good in savoury sandwiches or served over vanilla ice cream or even yogurt!

Strawberry Basil Jam

A fresh homemade strawberry jam with a hint of basil!

ingredients
  • 4 cups strawberries, cleaned, hulled, sliced or mashed
  • 7 cups sugar
  • 2 tablespoons lemon juice
  • 1 box pectin
  • 1/4 cup basil, sliced or chopped
directions
  1. Bring the strawberries, sugar and lemon juice to a boil over medium-high heat in a large sauce pan.
  2. Mix in the pectin and bring to a hard boil for 1 minute, before removing from heat.
  3. Skin any foam off.
  4. Mix in the basil before poring into sterilized jars and storing in the fridge.
http://www.closetcooking.com/2017/07/strawberry-basil-jam.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20170707

Комментариев нет:

Отправить комментарий