В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 24 марта 2022 г.

Marinated Zucchini and Seaweed Salad


This dish is great as an appetizer, starter or accompaniment, also the seaweed

gives a very refreshing marine flavor.

Marinated Zucchini and Seaweed Salad [Vegan]

Ingredients

  • 2 large courgettes washed and cut into thin slices
  • 2 tablespoons white vinegar
  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 tablespoon finely chopped parsley
  • 2 cloves minced garlic
  • 1 tablespoon algae (kombu, nori, lettuce sea ​​or fight) and leave at ease

Preparation

  1. In a dish place the zucchini with 1/2 liter of water and the vinegar so that they are macerated all night.
  2. Leave the seaweed in abundant water to hydrate.
  3. The next day, drain the water from the zucchini and seaweed.
  4. Finely chop the seaweed, garlic, and parsley, add them to the zucchini and let rest at least one hour before serving.

Notes

We used mini yellow zucchini, but you can use any variety of them.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/marinated-zucchini-seaweed-salad-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий