В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 5 декабря 2015 г.

fish veronique

Here’s a trick to treat the taste buds—remove the fat from the chicken broth and add
low-fat milk to get a healthy sauce that tastes rich and looks creamy
INGREDIENTS:
12 oz white fish (such as cod, sole, or turbot), cut into 4 portions (3 oz each)
¼ tsp salt
1/8 tsp ground black pepper
¼ C dry white wine
¼ C chicken broth; skim fat from the top
1 Tbsp lemon juice
1 Tbsp soft tub margarine
2 Tbsp flour
¾ C low-fat (1 percent) or fat-free milk
½ C seedless grapes, rinsed  Cooking spray

Prep time: 5 minutes
Cook time: 20 minutes

1.Preheat oven to 350 °F.
2. Spray a 10- by 6-inch baking dish with cooking spray. Place fish in dish, and sprinkle with salt and pepper.
3. Mix wine, chicken broth, and lemon juice in a small bowl, and pour over fish.
4. Cover and bake at 350 °F for 15 minutes.
5. Meanwhile, melt margarine in a small saucepan. Remove from heat and blend in flour. Gradually add milk. Return to stovetop and cook over moderately low heat, stirring constantly, until thickened.
6. Remove fish from oven, and pour liquid from baking dish into “cream” sauce, stirring until blended. Pour sauce over fish and sprinkle with grapes.
7. Broil about 3 inches from heat for 5 minutes or until sauce starts to brown (and fish reaches a minimum internal temperature of 145 °F).
8. Serve one fillet with sauce.

Tip: Try serving with a side of steamed spinach and roasted potatoes.

Комментариев нет:

Отправить комментарий