В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 5 декабря 2015 г.

pork chops in warm cherry sauce

the rich, savory sauce makes this an elegant dish

INGREDIENTS:
4 bone-in center-cut pork chops (about 5 oz each)
¼ tsp salt
1/8 tsp ground black pepper
2 tsp olive oil, divided into 1½ tsp and ½ tsp portions
1 C onion, diced
1 C dry red wine
1 tsp dried tarragon
1 C dried cherries, either sweet Bing or tart (or substitute another dried fruit such as raisins, figs, or prunes)
Prep time: 10 minutes
Cook time: 20 minutes

1.Trim visible fat from pork chops. Sprinkle with salt and pepper.
2. In a large nonstick pan, warm 1½ teaspoons of oil over high heat. When pan is hot, brown chops on both sides, about 2 minutes per side. Remove chops from pan. Set aside.
3. Over medium heat, add remaining ½ teaspoon of oil and diced onion. Cook and stir until onion softens, about 5 minutes.
4. Add red wine. Cook and stir 1 minute to loosen the flavorful brown bits and mix them into the sauce.
5. Add tarragon and cherries. Cook and stir 1 minute to blend.
6. Return pork chops and any juices to pan. Cover. Simmer 9 minutes to thicken sauce and until pork chops are fully cooked (to a minimum internal temperature of 160 °F).
7. Serve immediately.

Tip: Try serving over a whole grain such as Kasha With Bell Pepper Confetti and Cinnamon-Glazed Baby Carrots

Комментариев нет:

Отправить комментарий