В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 10 августа 2021 г.

Perfect Roasted Eggplant (Tender, Caramelized!)

An easy, step-by-step recipe for oven-roasted eggplant! It’s tender, caramelized, versatile, and perfect every time! Just 3 ingredients and 30 minutes required.

Perfect Roasted Eggplant (Tender, Caramelized!)

Ingredients

  • 1 medium eggplant, ends trimmed, cut into 1/2- to 1-inch cubes (1 medium eggplant yields ~4 cups cubed or 400g)
  • 2 Tbsp olive oil
  • 1/2 tsp sea salt

Instructions

  • Preheat the oven to 425 F (218 C) and line a baking sheet with parchment paper.
  • Add cubed eggplant to the parchment-lined baking sheet. Drizzle evenly with olive oil and, working quickly, toss to evenly distribute the oil. Sprinkle evenly with the salt and toss once more. Roast on the center rack for 25-30 minutes or until tender with a lightly browned exterior, tossing around the 15-minute mark.
  • Serve as a side or snack, in bowlswraps, or pasta, or on salads.
  • Best when fresh. Leftovers will keep in a sealed container in the refrigerator for 1-2 days. Reheat in a cast iron skillet until warm. Not freezer friendly.

https://minimalistbaker.com/perfect-roasted-eggplant-tender-caramelized/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий