В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 18 октября 2015 г.

Cilantro Lime Shrimp Tacos

Cilantro Lime Shrimp Tacos with Roasted Corn Slaw and Roasted Jalapeno Crema


Cilantro lime shrimp tacos with a summery roasted corn and jalapeno slaw and roasted jalapeno crema.
ingredients
    FOR THE ROASTED JALAPENO CREMA:
  • 2+ jalapeno peppers, cut in half and seeded
  • 1/2 cup sour cream or greek yogurt
  • 2 tablespoons cilantro
  • 1 small clove garlic, grated
  • 1 green onion, sliced
  • 1 tablespoon lime juice
  • salt to taste
  • FOR THE ROASTED CORN SLAW:
  • 1 teaspoon oil
  • 1 cup corn
  • 2 cups cabbage, shredded
  • 2 green onions, sliced
  • 1/4 cup roasted jalapeno crema
  • FOR THE TACOS:
  • 1 pound cilantro lime shrimp
  • 12 small corn tortillas
  • 1 large avocado, diced
  • cilantro to taste
directions
    FOR THE ROASTED JALAPENO CREMA:
  1. Place the peppers on a baking sheet with the cut side facing down, place the baking sheet on the top shelf in the oven and broil until the outer layer of the skin has blistered and blackened, about 8-14 minutes.
  2. Place the peppers in a sealable container, seal and let them cool until you can handle them, about 10 minutes, before pinching off the skins.
  3. Puree everything.
  4. FOR THE ROASTED CORN SLAW:
  5. Heat the oil in a heavy skillet to medium-high, add the corn, toss and let it sit cooking until charred, about 6-8 minutes, mix it up, let it char again and set aside.
  6. Mix everything.
  7. FOR THE TACOS:
  8. Assemble the tacos with slaw on the bottom, topped with avocado, shrimp and a dollop of roasted jalapeno crema along with a garnish of cilantro.
http://www.closetcooking.com/2014/07/cilantro-lime-shrimp-tacos-with-roasted.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151018

Комментариев нет:

Отправить комментарий