В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 14 октября 2015 г.

cocoa-spiced beef tenderloin with pineapple salsa

Staying healthy can be a challenge, but lifestyle changes like eating healthfully and
being physically active can help lower your risk for heart disease and other conditions.
Ingredients:
½ Tbsp vegetable oil
1 beef tenderloin roast (16 oz)
For salsa:
½ C canned diced pineapple, in fruit juice, chopped into small pieces
¼ C red onion, minced
2 tsp fresh cilantro, rinsed, dried, and chopped (or substitute ¼ tsp dried coriander)
1 Tbsp lemon juice
For seasoning:
1 tsp ground black pepper
1 tsp ground coriander
1 Tbsp ground cinnamon
¼ tsp ground allspice
1 Tbsp cocoa powder (unsweetened)
2 tsp chili powder
¼ tsp salt
Prep time: 25 minutes
Cook time: 25 minutes

·       1.For the marinade, combine lemon juice, olive oil, oregano, and garlic in a large bowl.
·        2. Lay steak in a flat container with sides and pour marinade over the steak. Let the steak marinate for at least 20 minutes or up to 24 hours, turning several times.
·        3. Combine all the ingredients for the yogurt sauce. Set yogurt sauce aside for at least 15 minutes to blend flavors. (Sauce can be prepared up to 1 hour in advance and refrigerated.)
·        4. Preheat oven broiler on high temperature, with the rack 3 inches from heat source.
·        5. Broil steak for about 10 minutes on each side (to a minimum internal temperature of 145 ºF). Let cool for 5 minutes before carving.
·        6. Slice thinly across the grain into 12 slices (1 ounce each).*
·        7. Serve three slices of the steak with ½ cup yogurt
Lemon, garlic, and oregano bring out the flavors of this bold and flavorful Mediterranean dish.
Keep the BeatRecipes: Deliciously Healthy Dinners - The National Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI)


Комментариев нет:

Отправить комментарий