В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 19 августа 2021 г.

Gourmet Cheese


One of my fave ways to make my cheeze, and eat it too, is the following recipe.

It uses a technique I learned while training as raw food un-cook, and I make it almost weekly these days. I have actually snuck this awesome spread onto a platter alongside brie, goat, and blue cheese, with no one the wiser that my contribution was in fact of the plant-based variety! So why not give it a go, and see if you and your loved ones can't taste the difference!

Gourmet Cheese [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup raw cashews
  • 1/4 cup nutritional yeast
  • 1/4 raw Kombucha tea
  • 1 tablespoon fresh lemon juice
  • 1 teaspoon sea salt
  • 2 tablespoons fresh herbs of choice

Preparation

  1. In high-speed blender or food processor, add all ingredients and process until a smooth, ricotta-cheese like consistency is reached.
  2. Using a spatula, scoop mixture into a strainer bag/nut milk bag and tighten bag around the cheese, forming a solid ball.
  3. Place the ball & bag into a bowl, and drizzle a little more Kombucha over top.
  4. Cover with a towel and leave on the counter overnight, and up to 3 days to "ripen".
  5. Check cheese often to test flavor and ferment. Once you're happy with the flavor, it's ready.

Notes

Store in the fridge up to 1 week.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/learn-how-to-make-dairy-free-cheese-at-home/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий