В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 5 августа 2021 г.

Mushroom Ceviche


You won't miss the fish in this ceviche recipe. It's made with trumpet royale

mushrooms which are thick enough to maintain its form while marinating in lemon and lime juice.

Mushroom Ceviche [Vegan]

Ingredients

  • 1 8oz packs trumpet royale mushrooms chopped
  • 1/2 cup lime juice
  • 1/2 cup lemon juice
  • 2 tablespoons chopped cilantro
  • 1/2 tomato diced
  • 1 tablespoon diced jalapeño pepper (if you like more spice then add more based on your preferences)
  • 1/3 cup red onion diced
  • 1 teaspoon salt
  • 1/4 teaspoon black pepper
  • 1 avocado cubed

Preparation

1. In a resealable container mix the mushrooms, lime juice and lemon juice and together and stir together several times. Make sure the juice covers all of the mushrooms.

2. Store in the refrigerator overnight.

3. Remove the mushrooms from the refrigerator. Pour out half of the juice from the container.

4. Add the remaining ingredients and stir until combined.

5. Let the ceviche sit for about 20 minutes to let the flavors meld.

6. Serve with a salad or on its own.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mushroom-ceviche-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий