В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 5 января 2020 г.

Avgolemono Soup (aka Greek Lemon Chicken Soup)

Avgolemono Soup (aka Greek Lemon Chicken Soup)
A light and bright Greek style lemon chicken soup with rice that is thickened with eggs.

Avgolemono Soup (aka Greek Lemon Chicken Soup)

ingredients
  • 1 tablespoon oil
  • 1 onion, diced
  • 6 cups chicken broth or chicken stock
  • 1/2 cup arborio rice
  • 3 eggs, lightly beaten
  • 2 cups cooked chicken
  • 2 lemons, juice and zest
  • 2 tablespoons white miso paste (optional)
  • salt to taste
directions
  1. Heat the oil in a pan over medium-high heat, add the onions and cook until tender, about 3-5 minutes.
  2. Add the chicken broth and rice, bring to a boil, reduce the heat and simmer until the rice is cooked, al-dente, about 15-20 minutes.
  3. Slowly pour 1 cup of the hot broth into the eggs while whisking and then slowly whisk the egg mixture into the soup.
  4. Add the chicken, lemon juice and zest and cook to warm, about 5 minutes.
  5. Remove from the heat, mix 1/4 cup of the hot broth with the miso paste and then mix the mixture back into the soup before seasoning with salt.
Option: Add extra vegetables like carrots and celery.
Option: Add garlic.
Option: Add 2 tablespoons chopped fresh dill!
Note: The miso paste is not traditional but an amazing addition!
https://www.closetcooking.com/avgolemono-soup/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20191216

Комментариев нет:

Отправить комментарий