В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 5 августа 2018 г.

Chilled Sweet Corn Soup

This light, refreshing sweet corn soup is the perfect palate cleanser, just in time for summer. Its versatile flavor allows it to be served as an intermezzo or as a small dessert. The soup will taste good if you overindulged on BBQ or potato salad-what-have-you at your next cook out.

CHILLED SWEET CORN SOUP [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 6 fresh ears of shucked corn
  • 1 cup of unsweetened, unflavored almond milk
  • 1/2 teaspoon cinnamon
  • About 2 tablespoons maple syrup
  • 3/4 cup watermelon, cut into tiles (not cubes)
  • 1/4 pint blackberries
  • A handful of basil leaves

PREPARATION

  1. Strip the corn and discard the cobs. Place the kernels, almond milk, and cinnamon in a blender or food processor.
  2. Pour liquid into a flour-sack cloth or nut-milk bag and strain out all the solids. Then, discard solids.
  3. Taste and add maple syrup as desired.
  4. Divide among serving cups and add watermelon, blackberry, and basil.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chilled-sweet-corn-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий