В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 20 сентября 2015 г.

Eggplant Parmesan Boats

Eggplant parmesan served stuffing in an eggplant with tasty Italian sausage!

ingredients
  • 2 medium eggplants (~6 inches in length), cut in half lengthwise
  • 1/2 tablespoon olive oil
  • 1/2 pound Italian sausage, casings removed
  • 1 small onion, diced
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 2 cups marinara sauce
  • salt and pepper to taste
  • 1 cup mozzarella, shredded
  • 1/4 cup parmesan, grated
  • basil for garnish
directions
  1. Scoop the middle of the eggplant out leaving about 1/2 inch around the sides and chop and reserve the scooped out eggplant.
  2. Brush the inside of the eggplant shells with oil and roast in a preheated 400F/200C oven, with the inside facing up, until just tender, about 10-15 minutes, before setting aside.
  3. Meanwhile, cook the sausage and onion in a pan over medium heat, breaking the sausage up as you go, until the sausage is cooked, about 10 minutes.
  4. Add the garlic and cook until fragrant, about a minute.
  5. Add the chopped reserved eggplant and cook until tender, about 5-8 minutes.
  6. Add 1 cup of the marinara sauce, season with salt and pepper to taste and cook to heat, about 3-5 minutes, before removing from heat.
  7. .Spread the remaining marinara sauce over the bottom of a baking dish, place the eggplant shells in with the fleshy hollowed out sides up, fill them with the sauce, top with the cheeses and bake in a preheated 400F/200C oven until the cheese has melted and the sauce is bubbling, about 10-15 minutes, before serving garnished with fresh basil.
http://www.closetcooking.com/2014/10/eggplant-parmesan-boats.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20150919

Комментариев нет:

Отправить комментарий