В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 26 сентября 2015 г.

Korean Style Cold Tofu Shirataki Noodle Salad with Shrimp

A tofu shirataki noodle salad with a rainbow of veggies and shrimp in a tasty Korean style
dressing that is served chilled; perfect for a hot summer day!

ingredients
    FOR THE DRESSING:
  • 2 tablespoons rice vinegar or lime juice
  • 1 tablespoon reduced sodium soy sauce
  • 2 teaspoons toasted sesame oil
  • 2 teaspoons gochugaro (Korean chili pepper flakes) or aleppo pepper or red pepper flakes
  • 2 teaspoons sesame seeds, toasted
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 1 teaspoon honey or sugar
  • 1 green onion, finely sliced
  • FOR THE SALAD:
  • 1 (8 ounce package) House Foods Tofu Shirataki Noodles, drained and rinsed
  • 8 ounces cooked shrimp, peeled and chilled
  • 4 cups lettuce, shredded
  • 1 cup cucumber, julienned
  • 1 cup carrot, julienned
  • 1 cup red cabbage, shredded
  • 1 yellow pepper, julienned
  • 1/2 cup kimchi (optional)
  • 1/4 cup green onion, sliced
directions
    FOR THE DRESSING:
  1. Mix everything.
  2. FOR THE SALAD:
  3. Assemble the salad, toss in the dressing and enjoy!
http://www.closetcooking.com/2015/08/korean-style-cold-tofu-shirataki-noodle.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20150819

Комментариев нет:

Отправить комментарий