В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 20 сентября 2015 г.

French Onion Soup

A decadent French onions soup with a beautiful depth of flavour that is topped with toast and melted cheese.

ingredients
  • 1/4 cup butter
  • 4 pounds onions, sliced
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 1 teaspoon thyme, chopped
  • 1/4 cup flour (rice flour for gluten free)
  • 1 cup red wine (or beef or vegetable broth + 1 tablespoon balsamic vinegar)
  • 3 cups beef or vegetable broth
  • 2 bay leaves
  • salt and pepper to taste
  • 4 1/2 inch thick slices of day old bread, toasted (gluten free or omit for gluten free)
  • 1 cup gruyere, grated
  • 1/4 cup parmesan, grated
directions
  1. Melt the butter in a large sauce pan over medium-low heat, add the onions and cook slowly at low with the lid on until golden brown and caramelized, about 2-3 hours, stirring every 15 minutes.
  2. Raise the heat to medium, add the garlic and thyme and saute until fragrant, about a minute.
  3. Mix in the flour and let it cook for 2-3 minutes.
  4. Add the wine and deglaze the pan.
  5. Add the broth and bay leaves, bring to a boil, reduce the heat and simmer for 30 minutes.
  6. Ladle the soup into oven-proof bowls on a baking sheet and top with the 
  7. sliced bread and cheese.
  8. Broiler until cheese melts, about 1-3 minutes.
http://www.closetcooking.com/2010/10/french-onion-soup.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20150919

Комментариев нет:

Отправить комментарий