В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 27 сентября 2015 г.

Asparagus and Double Smoked Bacon Popover

Asparagus, double smoked bacon and leeks baked on a puffy popover topped with
melted cheese!
ingredients
  • 1 pound asparagus, trimmed and cut into 1 inch pieces
  • 4 slices bacon, cut into 1 inch pieces
  • 1 leek, thinly sliced
  • 1 tablespoon butter
  • 1/2 cup milk, warm
  • 3 large eggs, room temperature
  • 1/2 cup flour
  • salt and pepper to taste
  • 1 cup gruyere, shredded
directions
  1. Bring a pan with 1 inch of water to a boil, add the asparagus and cook until it turns bright green.
  2. Rinse the asparagus under cold water and pat dry.
  3. Cook the bacon in a cast iron skillet over medium heat, and set aside on paper towels to drain reserving the grease in the pan.
  4. Add the leeks to the pan, saute until tender, about 2-4 minutes, set aside and turn off the heat.
  5. Add the butter to the skillet and let it melt.
  6. Mix the milk, eggs, flour, salt and pepper and pour it into the pan.
  7. Sprinkle the asparagus, bacon, leeks and the cheese over the batter in the pan.
  8. Transfer the pan to a preheated 425F/220C oven and bake until puffed and golden brown, about 15-20 minutes.
http://www.closetcooking.com/2012/05/asparagus-and-double-smoked-bacon.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20150926

Комментариев нет:

Отправить комментарий