В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 20 сентября 2015 г.

Pumpkin Greek Yogurt Banana Bread

A moist, light and fluffy pumpkin banana bread with Greek yogurt that is perfect for cool
fall days and pretty healthy as well.
ingredients
  • 1 cup all-purpose flour
  • 3/4 cup whole wheat flour (or all-purpose flour)
  • 1 teaspoon baking powder
  • 1/2 teaspoon baking soda
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1 teaspoon cinnamon
  • 1/2 teaspoon ginger
  • 1/2 teaspoon nutmeg
  • 1/2 teaspoon cloves
  • 3/4 cup brown sugar
  • 1 cup pumpkin puree (homemade or store bought)
  • 2 large over-ripe bananas
  • 2 eggs
  • 1/2 cup Greek yogurt
  • 1 cup pecans, toasted and coarsely chopped (optional)
directions
  1. Mix the flours, baking powder, baking soda, salt, cinnamon, ginger, nutmeg and cloves in a large bowl.
  2. Mix brown sugar, pumpkin puree, bananas, eggs and yogurt in another large bowl.
  3. Mix the dry ingredients into the wet ingredients followed by the pecans.
  4. Pour the mixture into a greased 9x5 inch loaf pan.
  5. Bake in a preheated 350F/180C oven until golden brown and a toothpick poked into the center comes out clean, about 60 minutes.
http://www.closetcooking.com/2012/10/pumpkin-greek-yogurt-banana-bread.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20150919

Комментариев нет:

Отправить комментарий