В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 16 июля 2021 г.

Charred Corn Salad with Mint, Parsley and Cilantro

Yotam Ottolenghi loves mixing unorthodox ingredients, like lime juice, jalapeño and maple syrup, into his Middle Eastern food.

Charred Corn Salad with Mint, Parsley and Cilantro

Ingredients

Ingredient Checklist

Directions

Instructions Checklist
  • Heat a large grill pan. Brush the corn with olive oil and season with salt and pepper. Grill over moderately high heat, turning, until crisp-tender, about 12 minutes. Let cool.

  • Meanwhile, in a small bowl, combine the onion and lime juice and let stand for 10 minutes. Stir in the syrup, jalapeño and 2 tablespoons of oil and season with salt and pepper.

  • Working in a large bowl, cut the kernels off the cobs in sections. Add the onion dressing and toss. Add the mint, parsley and cilantro and toss again. Serve warm.

https://www.foodandwine.com/recipes/charred-corn-salad-mint-parsley-and-cilantro 

Комментариев нет:

Отправить комментарий