В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 16 июля 2021 г.

Yellow Tomato, Watermelon and Arugula Salad

“I’d never had an heirloom tomato until we opened Uchi and found some incredible farms to help with our seasonal daily menu selections. A play on a Caprese salad, with the incredible sweetness and texture of yellow heirloom tomatoes, is such a nice complement to super sweet summertime watermelon and the delicious combination of fresh green herbs like basil or ooba (shiso). I love it simply like this with some great aged balsamic, but adding cheese like mozzarella is always an option, too.” — Tyson Cole, executive chef and founder of Uchi Restaurants

Yellow Tomato, Watermelon and Arugula Salad

Ingredients

Ingredient Checklist

Directions

Instructions Checklist
  • In a medium bowl, toss the watermelon cubes with 1 tablespoon of the vinegar and season with salt and pepper. Let stand for 5 minutes, then drain.

  • In a small bowl, whisk the remaining 3 tablespoons of vinegar with the olive oil. In another bowl, gently toss the arugula with 3 tablespoons of the dressing. Fan the tomato slices on 10 plates and sprinkle with salt. Scatter the arugula over the tomatoes and top with the watermelon. Drizzle the remaining dressing over the salads and serve at once.

https://www.foodandwine.com/recipes/yellow-tomato-watermelon-and-arugula-salad 

Комментариев нет:

Отправить комментарий