В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 14 июля 2021 г.

Avocado Pumpkin Panini With Caramelized Onions


Better than grilled cheese, this ooey-gooey gluten-free lunch is filling and delicious,

thanks to the creamy pumpkin and avocado. Plus, don't caramelized onions just make everything better?

Avocado Pumpkin Panini With Caramelized Onions [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 2 teaspoons olive oil, divided
  • 1/3 medium yellow onion, sliced into rounds
  • 2 slices gluten-free bread
  • 2 tablespoons pureed pumpkin
  • 1/4 avocado, thinly sliced into strips

Preparation

  1. In a medium skillet, heat 1 teaspoon olive oil until glistening over medium heat. Add onions and saute about 12 minutes until they start to brown.
  2. In the meantime, spread one side of each slice of bread with the remaining 1 teaspoon olive oil.
  3. On one of the slices, spread pumpkin puree on the non-oiled side.
  4. When onions are cooked, remove skillet from heat and transfer onions to sit on top of the pumpkin.
  5. Place avocado atop the onions. Season with salt and pepper to taste, then place the other piece of bread on top, oiled-side up.
  6. Turn the stove back on, return the skillet to the burner.
  7. Cook sandwich on medium heat, about 2 minutes per side, using a pot lid or a smaller heavy skillet to press the sandwich down into a "panini."

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/avocado-pumpkin-panini-with-caramelized-onions/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий