В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 14 октября 2015 г.

Roasted Garlic and Tahini Spread

Sometimes you just need a good snack in between meals or a small plate to serve to guests.
When people think of snacks, they usually think of chips, popcorn, cookies and other processed foods. Snacking doesn’t have to be unhealthy; in fact, it shouldn’t be. This roasted garlic and tahini spread is the perfect snack to serve with crudite or flax crackers, and it’s approved for all of my programs.

- INGREDIENTS -

  • 2 garlic cloves
  • 1 shallot
  • 1/2 cup extra-virgin olive oil
  • 1 1/2 cups tahini
  • 1 tablespoon freshly chopped rosemary
  • 2 tablespoons freshly chopped thyme
  • ½ cup freshly chopped parsley
  • 2 teaspoons sea salt
  • 2 tablespoons apple cider vinegar

Step 1:

Peel all the garlic and then slice thin. Repeat with the shallot.





Step 2:

Place the olive oil, garlic and shallots in a medium sauté pan and heat on low heat for 5-6 minutes to infuse the oil. Remove from the heat, stir in the rosemary and thyme and set aside to cool.

Step 3:

In a medium mixing bowl, add the tahini, the remaining ingredients and the garlic + oil mixture. Stir to combine. Serve with sliced vegetables or flax crackers. Best served at room temperature.  Store leftovers in an airtight container for up to a week.

Комментариев нет:

Отправить комментарий