В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 12 октября 2015 г.

Slow Cooker Apple-Pear Butter

No added sweeteners needed in this easy recipe: Leaving apples and pears to cook for a
long time allows them to caramelize completely in their own sugars.
Slow Cooker Apple-Pear Butter
Yield: 1 pound apple butter
Active Time: 
2 pounds apples
1 pound pears
1 tablespoon vanilla ghee
1/2 teaspoon cardamom
1 teaspoon cinnamon
1/4 cup water
Special equipment: A slow cooker and an immersion blender
Peel, core, and chop apples and pears into 1-inch chunks. Place in bowl of slow cooker and add in ghee, cardamom, and cinnamon. Stir to coat and pour in water. Cover and cook on low for 6 hours. After 6 hours, fruit should be soft, tender, and easily mashed.
Use an immersion blender to purée fruit, and then cover pot again with lid slightly ajar. Leave enough room for steam and moisture to escape. Cook on low for another 6 to 8 hours until fruit purée has reduced by nearly half, darkened in color, and thickened. Transfer to a jar and store in fridge for up to 2 weeks.
https://thrivemarket.com/blog/slow-cooker-apple-pear-butter?uid=694761&uaexptime=1759430896&uatoken=f079c199d1a6e56667eff0af18bb7cbc6f6aab60fac920b707c199352a8f0c9f&ccode=GHOSTLY25&utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=2015_10_09_Notebook_Leads&utm_term=Leads%20-%20Less%20Early%20Engagement

Комментариев нет:

Отправить комментарий