В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 10 декабря 2015 г.

Grilled peaches with brandy & bay

Ingredients

  • 6 ripe peaches
  • 1 good splash of brandy
  • 1 orange
  • 1 vanilla pod
  • 3 tablespoons sugar
  • 2 fresh bay leaves
  • 1 handful of Italian biscotti
  • crème fraîche


Method

Preheat the grill to high. 

Halve and destone the peaches, then place in a snug-fitting baking dish, drizzle with the brandy, grate over some orange zest and squeeze in a little orange juice.

Halve the vanilla pod lengthways, scrape out the seeds and add to a bowl with the sugar, then mix to combine.

Sprinkle the sugar over the peaches, then add the bay leaves and vanilla pod to the dish and gently toss everything together.

Arrange the peaches in a single layer, cut-side up. Place the dish under the grill for 5 to 6 minutes, or until the fruit is golden and the juices bubbling. 

Smash the biscotti and sprinkle on top, then serve with crème fraîche.

http://www.jamieoliver.com/recipes/fruit-recipes/grilled-peaches-with-brandy-amp-bay/#di8MhV1opFvrcptv.97

Комментариев нет:

Отправить комментарий