В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 10 декабря 2015 г.

Seafood cocktail

“This delicious seafood salad is super easy to knock together – a brilliant dinner party starter ”


Ingredients

  • 4 tablespoons low-fat mayonnaise , made with free-range eggs
  • 2 tablespoons ketchup
  • 1 lemon , juice and finely grated zest of, plus lemon wedges to serve
  • a few drops Tabasco
  • 1 splash Worcestershire sauce
  • ½ small radicchio lettuce , shredded
  • 2 little gem lettuces , leaves separated
  • 200 g fresh white crab meat , from sustainable sources, ask your fishmonger
  • 250 g large cooked and peeled prawns , from sustainable sources, ask your fishmonger
  • 1 large punnet cress , snipped
  • a few pinches paprika


Method

Whisk the mayonnaise, tomato ketchup and lemon juice together, then stir in the Tabasco and Worcestershire sauce. Set aside. 

Divide the shredded radicchio between 4 small bowls or glass tumblers. Arrange the little gem lettuce leaves upright around the sides of each bowl or glass tumbler, then dived the crab meat and prawns between them. Finish with a few spoonfuls of the spicy mayonnaise, the lemon zest and a bunch of cress. Top with a sprinkle of paprika and a wedge of lemon to serve.

http://www.jamieoliver.com/recipes/seafood-recipes/seafood-cocktail/#xGAVlytXO8pFeuQs.97

Комментариев нет:

Отправить комментарий